Wat verkopen voor je goed doel?

25/05/2020
Geld inzamelen met een ambachtelijke wafelverkoop voor School, Vereniging & Goed Doel met Bani
Geld inzamelen met een ambachtelijke wafelverkoop voor School, Vereniging & Goed Doel met Bani

Hoe kiezen we de juiste producten voor uw inzamelingsactie?

De juiste producten kiezen kan bepalend zijn voor de portefeuille van uw Vereniging, School & Goed Doel. Hoe selecteer je wat er aangeboden moet worden? Bieden we enkel de topverkopers aan? Worden uniekere items in uw gamma geapprecieerd?

In dit artikel gaan we over enkele opties en tips. Laten we starten!


De omvang van je aanbod

Het kan verleidelijk zijn om niet te kiezen. Laat de mensen zelf maar bepalen wat ze lekker vinden. Dit is echter nooit een goede strategie. Kiezen is niet éénvoudig en een preselectie wordt gewaardeerd. Bovendien is het niet makkelijk om alles zonder fouten te verdelen. We geven onze klanten steeds mee dat het best is om jezelf te beperken tot een 5-tal producten.


Imago actie

Haal je geld op voor een sportclub? Het zou verstandig kunnen zijn om enkele gezonde alternatieven aan te bieden. Studentenhaver zal bijvoorbeeld iets minder verkopen als de zoetigheden maar dit geeft wel de juiste vibe. Combineer dus vaste waarden met producten die de juiste uitstraling bieden voor je organisatie.


Enkel top verkopers = meer winst?

De oplossing! Gewoon alleen de populairste producten aanbieden? Er is een reden waarom we vanuit Bani achter al onze lekkernijen staan. Je wil niet de tiende verkoper aan de deur zijn die perfect hetzelfde gamma aanbiedt. Niemand eet elke week wafels of truffels. Het kan gebeuren dat je eens zin hebt in een gebakje, nootje, marsepein, …
Niet alles hoeft even goed te verkopen om een meerwaarde te zijn voor je winst. Een keuze mogen maken haalt hen misschien net wel over de streep om jaar na jaar dezelfde favoriet te kopen. Dat is goed voor je omzet!


Het seizoen

Het is bijna onnodig om te vermelden dat het verstandig kan zijn chocolade truffels aan te bieden in de koudere maanden, marsepein rond sinterklaas en paaseitjes voor Pasen.

Maak gebruik van de sfeer die overheerst tijdens uw actie.


Varieer jaar na jaar lichtjes

Zorg er voor dat er geen verveling en routine in je wafelverkoop kruipt. Durf af en toe iets uit je aanbod te halen en te vervangen door een alternatief.


Een overzicht van onze topsellers

We geven jullie graag ten slotte een overzicht van producten die bijna overal en altijd succes hebben. Kies uit deze populaire artikels en vul aan naar smaak en seizoen.

  • Vanillewafels 700g
  • Chocoladewafels 700g
  • Chocolade truffels 250g
  • Cacao truffels 250g
  • Assortimentmix 800g
  • Wafeltjesmix 700g
  • Carre-confituur 700g
  • Frangipane 700g

Persoonlijke raad? Neem contact met ons op en we zetten je op het juiste spoor ?.

GEEN VERBORGEN KOSTEN

Levering, verwerking, tools, … gratis!

STIPTE LEVERING

Ook ‘s avonds en in het weekend.

BETAAL PAS ACHTERAF

Eerst zonder zorgen verkopen.

Persoonlijke service

Begeleiding voor en na verkoop.

© 2023  Bani®  BTW/TVA BE0833 635 618 

Privacy (GDPR) | Algemene voorwaarden | Cookies | Betalingsmethodes

logo